بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها

پژوهشگر گرامی،شما با عنوان بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها وارد وب سایت شده اید برای دریافت فایل می توانید به ادامه مطلب بروید.
بررسی پربیها و ساختمان و انواع و خواص آنها|30017327|iq







فرمت فایل: word



تعداد صفحات: 37









فهرست مطالب



عنوان



1 اهمیت زیست شناسی



2 نقش چربیها



3 ساختمان و تقسیم بندی چربیها



4 خواص انواع چربیها



5 لیپیدهای پیش ساز و مشتقات



6 لیپیدهای کمپلکس











اهمیـت زیست پـزشکـی



لیپیدها



لیپیدها گروه ناهمگونی از ترکیبات شامل چربیها، روغنها، استروییدها، مومها و ترکیبات مشابه هستند که بیشتر از جهت خواص فیزیکی با هم نسبت دارند تا خواص شیمیایی. خواص مشترک آنها عبارتند از : 1) نسبتاً نامحلول در آب و 2) محلول در حلالهای غیرقطبی نظیر اتر و کلر و فرم. لیپیدها نه فقط به دلیل انرژی زیادشان، بلکه به علت ویتامینهای محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری که در چربی غذاهای طبیعی وجود دارد نیز از اجزای مهم غذایی هستند.



چربی در بافت چربی ذخیره می شود، که در بافتهای زیرپوستی و اطراف اعضای خاص، نقش عایق حرارتی دارد. لیپیدهای غیرقطبی نیز در اعصاب میلین دار حکم عایق الکتریکی را دارند و امکان گسترش سریع امواج دپلاریزاسیون را فراهم می سازند. ترکیبات چربی و پروتئین (لیپوپروتئینها) از اجزای مهم سلول هستند، هم در غشای سلول و هم در میتوکندریها وجود دارند، و به عنوان وسیله ای برای انتقال لیپیدها در خون نیز به کار می روند.



چربیها و روغنها



چربیهای حیوانی و روغنهای گیاهی (تری گلیسریدها)، از جمله ترکیبات طبیعی به شمار می آیند.



از نظر شیمیایی، چربیها و روغنها تری استرگلیسرول (گلیسرین) می باشند، یعنی تری استر حاصل از گلیسرول و اسید کربوکسیلیک بلند زنجیر. بر اثر آبکافت چربیها و روغنها در محلول آبی هیدروکسید سدیم، گلیسرول و نمک سدیم سه اسید چرب حاصل می شود.







گلیسرین صابون چربی





چنانچه محلول به اندازه کافی قلیایی باشد، اسیدهای چرب حاصل، کاملاً به نمک اسیدهای چرب ، یعنی صابون (یک ماده پاک کننده) تبدیل می شوند.



اسیدهای چرب حاصل از آبکافت تری گلیسریدها (چربیها) عموماً راست زنجیرند و بین 12 تا 20 اتم کربن دارند. این زنجیر ممکن است اشباع شده (بدون پیوندهای دوگانه کربن – کربن) یا اشباع نشده (دارای پیوندهای دو گانه کربن – کربن) باشند. سه اسید چرب موجود در یک چربی ممکن است متفاوت باشند. در جدول 3 2 تعدادی از اسیدهای چرب مهم نام برده شده اند و ساختار آنها نوشته شده است. همچنین، در جدول 3 3 درصد اسیدهای چرب موجود در منابع مختلف نشان داده شده است.





مطالب دیگر:
📝دانلود پاورپوینت بررسي علائم فرسودگی شغلی (Job Burnout) و راه هاي برون رفت ازآن📝دانلود پاورپوینت بررسی عرفان‌هاي کاذب📝دانلود پاورپوینت بررسی کتاب اخلاق کارمندی Ethics mployee📝دانلود پاورپوینت آزمایشگاه هیدورلیک📝دانلود پاورپوینت آزادی📝دانلود پاورپوینت آزادی انسان و هدایت و ضلالت الهی📝دانلود پاورپوینت ایمنی تانک های ذخیره سازی📝پاور پوینت شیمی مواد غذایی📝دانلود پاورپوینت انواع لودر و کاربرد آن📝دانلود پاورپوینت اصول عملكرد بازتابها وكنترل حركتي📝دانلود پاورپوینت اصول طراحي اسلايد در ارائه شفاهي📝دانلود پاورپوینت اصلاحات مجدد در صندوق های بیمه اجتماعی📝دانلود پاورپوینت اخلاقیات درادیان الهی📝دانلود پاورپوینت اخلاق در پژوهش📝دانلود پاورپوینت اختلالات عملکردی رحم📝دانلود پاورپوینت اتحاد عاقل و معقول📝دانلود پاورپوینت گسترش رده بندي تاريخ ايران: DSR📝دانلود پاورپوینت کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)📝دانلود پاورپوینت پرورش قارچ خوراکی صدفی📝دانلود پاورپوینت گرما و سرما📝دانلود پاورپوینت پرستار، حقوق بیمار و ارائه خدمات باليني📝دانلود پاورپوینت گاز مونواكسيد كربن📝دانلود پاورپوینت کاربرد نانوذرات پلاسمونیک در ادوات الکترونیکي📝دانلود پاورپوینت کاربرد کامپیوتر در اقتصاد کشاورزی📝دانلود پاورپوینت بازار کار اشتغال و بيکاري